dinsdag 10 augustus 2010

US Open @ Huntington Beach


Ja wadde! Chloé las ergens op internet dat de US Open van surfen, skaten en bmx door zou gaan tijdens de eerste week van augustus. Toeval wil dat we net in die week van San Diego, langs Huntington naar Los Angeles moesten rijden en die dag nog veel tijd over hadden... Hop naar de US Open dus!!!


Echt wel leuk om eens mee te maken! Op het strand aan de pier stond een skate-park met tribunes rond, een bmx-park met tribune rond en aan het strand natuurlijk ook tribunes om de surfers te bekijken. Daarrond en tussen allemaal tentjes met verschillende surf/skate/bmx-sportswear-bedrijven. Beetje beach-festival-achtig, ook veel te winnen als je veel tijd hebt om aan te schuiven, iedereen loopt er rond in bikini/zomer-outfit, zonnebril op, meegaand met de meute op het ritme van de muziek die de DJ's draaien, ne keer hier gaan zien, ne keer daar gaan zien, wat rondwandelen, iets te eten halen, iets drinken, wat in de zon liggen liggen... Jaja, 't was zo ne keer eens wat anders! En live ipv op den tv, ook altijd plezanté!


Zoals bij elk evenement stond hier ook weer een mega-truck van de army. Geen wonder dat ze oorlog kunnen blijven voeren. Int leger gaan is hier echt ín, tijdens de baseballmatch in SD ook, even tijdens de pauze een momentje om onze helden te vereren! Camera op de soldaten die aanwezig zijn, 'hero-muziek' en juichen en klappen. Jaja, da van in de films en series is niks overdreven!


Na het overvolle strand is het weer tijd om in de auto te kruipen richting overvolle freeways...

_ _ _


I read the US open of surfing was going on near Los Angeles. This was our chance to see surfers and not just any surfers, the best the WestCoast has to offer. It was an amazing expierence! Next to the surfing competion there was also a BMX and Skate competion and the whole thing felt like Werchter on the beach. (for you, Werchter fans: without the beer: Alcohol is not allowed in public). A true festival for urban-sports. There was a lot of free stuff to win and a DJ with funky grooves. All this for free. I had a perfect afternoon and wish i could be there next year.



1 opmerking:

  1. owow, weeral prachtige foto's en een geweldig verslag, en elke keer denk ik "oedoenzetallemaal"
    ik wil jullie niet afjagen, maar zal blij als ik jullie hier terugzie, en dat komt er stilaan wel aan hé, kom veilig thuis, maar geniet nog eerst van alle mooie dingen die op jullie pad komen.

    BeantwoordenVerwijderen