vrijdag 9 juli 2010

Goodmorning Belgium!

Vanuit gate B28 al even bijtypen voor onze blog. ’t Is zo eens wat anders dan al wachtend kaarten of sudoku spelen! ;o)

Dinsdagavond pakten we onze bagage in. Een serieus werkje! We moesten toch ’t één en ’t ander op ons logeer bed achterlaten wegens ‘hm, da krijg ik er niet meer bij zenne!’. Ons tentje is (zonder piketten welliswaar) mee als handbagage, ’t is ni groot maar we zijn al blij dat onze matjes en slaapzakken en kookgerief in de koffers konden! Met dit weer was het dus letterlijk zweten en zwoegen om alles in 2 koffers en 2 dagrugzakken te krijgen. Bon, we zitten hier dus ’t is gelukt en we hebben altijd onze bankkaart mee voor moest er toch iets essentieels achtergebleven zijn…

Met het inchecken geen probleem gehad, er werd wel even naar onze ‘tentpalen’ gekeken, ziet er grappig uit op dat schermke. Maar die mogen toch mee de vlieger op. Chance! Want zonder die buigdinges zijn we niks met ons tent natuurlijk! De piketten zitten in de bagage, zo snugger waren we gelukkig wel! Nu hopen dat ze er in Londen en America niet moeilijk over doen natuurlijk. Maar soit, tot hiertoe alles in orde!

Tegen vanavond 23u30 zitten we in San Francisco, daar is het dan donderdagnamiddag 14u30 dus we kunnen gelijk al een toerke doen met de cable-car! Klinkt nog een beetje ver-van-m’n-bed maar ons verlof is wel degelijk begonnen, joehoew!!!!

Allé, we zullen ne keer testen of de wireless hier goed functioneert en dit al op den blog zetten. Ge ziet, we doen ons best om jullie zo up to date mogelijk te houdené! ;o)

Tot blogs!

Wij stappen zodadelijk de vlieger op!

Vrijdag 9 juli, 4u30 Belgische tijd (19u30 SF tijd)
We zitten in San Francisco!!!!! Doodmoe maar zeer tevreden! Na een grappige douanecontrole (Lees: kort maar krachtig kruisverhoor, inclusief vingerafdrukken) De douanier was van Aziatische afkomst en toen hij vroeg naar onze familieband herhaalde hij toch twee maal zeer verbaasd: ‘joe lief toegetter??’ Hij moest weten hoeveel geld we op zak hadden, wie wie had verleid en hoelang we al samen waren. En (kers op de taart!) hij zei dan maar heel eerlijk dat Anke er agressief uitzag…. (noot van Anke: Wa wilt ge na meer dan 10uur vliegen???)

Na het inchecken in Andrews Hotel (proper en gezellig) al een stevige wandeling gemaakt langs Union Square en China Town. Een fijne eerste kennismaking en het smaakt naar meer!

Heel veel groetjes van ons!

Chloé en Anke

3 opmerkingen:

  1. Anke agressief!!! Ja Chloe, ze heeft u ook verplicht om haar vriendin te worden hee!! ;-)
    Hahahahaha, ik lig plat, wat men allemaal meemaakt in 2010!!!! :D
    Liefs, Janna & Moira

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Patricia - Evie - Sterre9 juli 2010 om 17:21

    Diene Aziatische douanier heeft nogal eens mensenkennis - LOL!

    We zijn blij dat jullie heelhuids daar geraakt zijn.

    Knuffies,
    Sterre & de mama's

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hahaha ja ik lig ook strijk!! :) ze kunnen u tg wa aandoen bij die douanes eh :p in ieder geval, ben heel blij da jullie het er wa nr jullie zin hebbe!! have fun & travel safe! xx izabela

    BeantwoordenVerwijderen